Deskundigheid 4RISK

Onze deskundigheid is, wat ons onderscheid. Om preventieve adviezen uit te kunnen brengen op alle mogelijke fronten, werken wij met een team van deskundigen op bijvoorbeeld bouwkundig gebied, maar ook met geotechnische en geohydrologische experts.

 

NIVRE

De experts van 4RISK zijn ingeschreven bij het NIVRE (Nederlands Instituut Van Register Experts) en waarborgen hiermee op professioneel niveau de kwaliteit en deskundigheid van rapportages.

 

CUR 223 Richtlijn meten en monitoren van bouwputten.

Deze richtlijn is bedoeld om de inzet van meten en monitoring bij bouwputten te optimaliseren en daarmee risico’s beter te gaan beheersen.

In de richtlijn komen de volgende onderwerpen aan bod:

    • Een hulpmiddel voor het maken van een risicoanalyse van een bouwput waarmee monitoringtechnieken worden gekoppeld aan project specifieke risico’s.
    • Aanbevelingen voor organisatorische en contractuele inbedding van monitoring in het bouwproces.
    • Een stappenplan voor het maken van een risico gestuurd monitoringsplan.

 

ISO9001

Onze organisatie is gecertificeerd volgens de ISO9001 richtlijn. Hiermee streven we een stukje kwaliteitsmanagement binnen onze organisatie na en houden we processen overzichtelijk.

VCA

Al onze experts en landmeters zijn ‘VCA’-gecertificeerd. Leidinggevenden zijn ‘VCA vol’-gecertificeerd.

vca_logo

 

DVP

Onze experts beschikken naast het VCA paspoort ook over een digitaal veiligheids paspoort waarmee gewerkt mag worden op, langs en om het spoor. Met deze onderscheiding kunnen wij een nog completer totaalpakket bieden op uw projecten.

DVP veilig werken

 

Erkend leerbedrijf

Wij onderstrepen het belang van het opleiden van jonge mensen voor het vak. Daarom zijn wij een erkend leerbedrijf.

Wil jij weten welke stageplekken wij aanbieden. Kijk dan op onze vacature pagina.

beeldmerk erkend leerbedrijf SBB