Lees hier de laatste ontwikkelingen binnen 4RISK…

4RISK krijgt raamcontract gegund

NIEUWS | Samen met onze partner Agel Adviseurs waren wij half maart te gast bij de Gemeente Westland. 4RISK ondertekende hier de meerjarige raamovereenkomst perceel 5 voor het uitvoeren van bouwkundige opnamen. Agel Adviseurs behartigd perceel 3 voor het uitvoeren van de deformatiemetingen. Een mooie toevoeging op onze orderportefeuilles waar we met trots onze diensten bij gaan dragen.

TEAM 4RISK

WELKOM | Tim is al een tijd bij ons in dienst, begonnen in de buitendienst. Na het behalen van zijn diploma accountmanager is hij inmiddels ook actief binnen ons verkoopteam als commercieel medewerker. Een veelzijdige toevoeging aan ons team!

4RISK wint Europese aanbesteding

Het water in de haven van Zevenbergen keert terug.

In het centrum van Zevenbergen zal de Haven die in begin jaren ’70 is gedempt weer worden opengebroken.

4RISK zal bij dit project verantwoordelijk zijn voor de monitoringswerkzaamheden en bouwkundige opnamen.

Ook zullen wij bij andere werkzaamheden in het centrum metingen en opnamen uitvoeren.

Zo zal er ook gewerkt worden aan de Markt, de Kasteeltuin, de Molenstraat en de Stoofstraat.

TEAM 4RISK

WELKOM | Dennis onze landmeter brengt een positieve bijdrage aan ons team. Zelf volgt hij namelijk de MBO-opleiding tot landmeter en brengt de opgedane kennis direct over op zijn collega’s. Fijn dat we nog wat van elkaar kunnen leren en hier als TEAM voor openstaan.

Erkend leerbedrijf

Wij hebben ons aanbod aan stageplekken verbreed.

Wij bieden deze opleidingen aan:

  • Middenkaderfunctionaris Infra
  • Middenkaderfunctionaris Landmeetkunde
  • Medewerker (financiële) administratie
  • Medewerker marketing en communicatie
  • Medewerker secretariaat en receptie
  • (Junior) account managerbeeldmerk erkend leerbedrijf SBB

TEAM 4RISK

WELKOM | Wij blijven groeien en stellen u daarom graag voor aan ons nieuwe teamlid Miranda Bout. Binnen het TEAM 4RISK is zij verantwoordelijk voor het stuk personeelszaken en assisteert zij de directie met diverse overige zaken.

Wij hebben ons wagenpark uitgebreid

4RISK groeide eerder al in het aantal projecten, het aantal medewerkers en nu ook in haar wagenpark. Onze nieuwe medewerkers kunnen weer goed zichtbaar de weg op om hun werkzaamheden uit te gaan voeren.

4RISK nu ook ISO9001 gecertificeerd!

Naast de holding is nu ook 4RISK gecertificeerd voor het ISO9001 certificaat. De norm stelt eisen aan het kwaliteitsmanagementsysteem van onze organisatie. Onze klanten verwachten kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten en/of diensten. ISO 9001 helpt ons die kwaliteit en betrouwbaarheid binnen de organisatie te beheersen.

TEAM 4RISK

WELKOM | Vanaf heden is TEAM 4RISK uitgebreid met een deskundige landmeter. Met de komst van Dan Rouw kunnen wij weer dagelijks met een extra meetploeg op pad om bijzondere projecten uit te mogen voeren.

Een nieuwe auto voor een nieuwe medewerker

Voor de uitbreiding van ons team hebben wij een enthousiaste nieuwe werknemer aangenomen. Eerder deze maand kreeg hij een nieuwe bedrijfsauto om zijn werkzaamheden in het hele land uit te kunnen voeren. Op de weg zal hij goed opvallen met de nieuwe belettering.

Het artikel uit blad Schademagazine

John Forman begint eigen bureau voor omgevingsrisicomanagement: 4RISK

John Forman, als bouwkundig opnamedeskundige ingeschreven in het NIVRE Register, start per 1 november a.s. een nieuw eigen bureau op het gebied van omgevingsrisicomanagement. Onder de naam 4RISK gaat hij vanuit Waddinxveen voor bedrijven en (overheids)instanties die een breed scala aan bouw-, infrastructurele en civieltechnische werkzaamheden uitvoeren, de preventie- en riskmanagementadviezen voor de omgeving verzorgen. Aanvullend hierop zullen bouwkundige opnamen van belendingen en monitoring van omgevingsobjecten op deze projecten worden verzorgd.

“In tegenstelling tot de meeste andere dienstverleners in deze markt, bieden wij daadwerkelijk het gehele proces aan van preventie tot aan communicatiemanagement. Daardoor kunnen voor opdrachtgevers mogelijke problemen met de omgeving worden voorkomen en wordt de kans op schade bij bouwactiviteiten tot een minimum beperkt”, aldus Forman, die zijn bedrijf profileert als  ‘een nieuwe speler in een bekende markt’. Forman is de afgelopen 20 jaar werkzaam geweest bij bbci Frijwijk, laatstelijk als directeur.
4RISK  werkt nauw samen met ingenieursbureau IFCO en andere externe  deskundigen binnen de branche. Forman heeft ambitieuze plannen met zijn nieuwe bedrijf: “We willen uitgroeien naar een bureau  met ongeveer tien medewerkers.

We zijn dan ook op zoek naar jonge, gedreven mensen met een HTS Bouwkundige of  Civieltechnische opleiding.”

4RISK  is gevestigd aan de Limaweg 17, 2743 CB Waddinxveen, tel. (085) 50 00 444; mobiel 06- 42 82 8 220; email j.forman@4risk.nl