Projecten

Centrum ontwikkeling Zevenbergen

Het water in de haven van Zevenbergen keert terug.
In het centrum van Zevenbergen zal de Haven die begin jaren ’70 is gedempt weer worden opengebroken.

4RISK zal bij dit project verantwoordelijk zijn voor de monitoringswerkzaamheden en bouwkundige opnamen.
Ook zullen wij bij andere werkzaamheden in het centrum metingen en opnames uitvoeren. Zo zal er ook gewerkt worden aan de Markt, de Kasteeltuin, de Molenstraat en de Stoofstraat. Lees hier meer over de uitvoering van onze monitoringswerkzaamheden.

Riolering

Vervangen riolering te Nieuwendijk

In Nieuwendijk vergroot de gemeente dit jaar in elf straten de rioolbuizen. De werkzaamheden aan het riool in Nieuwendijk zijn onderdeel van een pakket van 93 maatregelen dat de gemeente Werkendam en Waterschap Rivierenland hebben opgesteld om wateroverlast door hevige buien te beperken. Wij adviseren de gemeente en aannemer door middel van monitoring om schade in de omgeving te voorkomen. Lees hier ons wekelijks verslag over onze werkzaamheden op dit project.

Reconstructie Lange Geldersekade te Dordrecht

De Lange Geldersekade en de Korte Engelenburgerkade te Dordrecht verkeren in slechte staat. Daarom zijn de gemeente en de aannemer inmiddels gestart met de voorbereidingen voor het vervangen van de kades. 4RISK voert in opdracht van de gemeente Dordrecht alle monitoringswerkzaamheden uit. Lees hier ons wekelijks verslag over onze werkzaamheden op dit project.

Lange Geldersekade

DSC_0006

Verplaatsing woonwagens te Dordrecht

In Dordrecht worden 3 woonwagens verplaatst naar een nieuwe locatie. 4RISK verzorgt de communicatie zodat alles snel en soepel verloopt. Tevens hebben wij de bouwkundige opnamen uitgevoerd.

Nieuwbouw hotel de Overtoomse Houthandel te Amsterdam

Op de Overtoom in Amsterdam wordt op de plek van een oude houtschuur een nieuw hotel gebouwd, genaamd “de Overtoomse Houthandel”. Het hotel wordt voorzien van een kelder en biedt straks 82 luxe kamers. 4RISK verzorgt het totaalpakket aan advies, risicomanagement en monitoring om risico’s en schade aan de omgeving te voorkomen. Meer…

Houthandel Overtoom

20161129_105507

Bouwkundige opname te Kampen

In Kampen wordt een woonwagen terrein geheel opnieuw ingericht. Om achteraf discussie met eigenaren en opdrachtgever te voorkomen over schade hebben wij bij start van de werkzaamheden een vooropname gedaan. Nu de werkzaamheden zijn afgerond doen wij ook weer een eindopname.

Monitoring Stadion Woudenstein te Rotterdam

Ook in stadions moet af en toe iets bij gebouwd of weg gehaald worden. In het Excelsior station te Rotterdam mochten wij daarom monitoringswerkzaamheden uitvoeren.

DSC03288

DSC03015

Leidsestraat te Amsterdam

Voor een woning/winkelpand a/d Leidsestraat te Amsterdam worden een nieuwe kelder en fundering gerealiseerd. De gevoelige werkzaamheden worden door 4RISK gemonitord door middel van automatische zettingsmetingen (liquid level systeem), trillingsmetingen en bouwkundige opnamen.

Sloopwerkzaamheden te Valkenburg (LB)

In het Limburgse plaatsje Valkenburg vinden er sloopwerkzaamheden plaats in een woonwijk. Voor en na de sloopwerkzaamheden hebben wij de bouwkundige opnamen uitgevoerd. Tijdens de sloopwerkzaamheden hebben wij de hoogtemetingen aan de omliggende woningen uitgevoerd om zettingen te voorkomen.

DSC06464

DSC05553

Pijnackersepoort te Pijnacker

In de Pijnackersepoort is een groot reconstructie werk uitgevoerd. 4RISK mocht hier de bouwkundige opname voor 50 woningen verzorgen.

Nieuwbouw kelder te Kortenhoef

Voor een nieuw te bouwen kelder heeft 4RISK een monitoringsplan opgesteld en de monitoring ook uitgevoerd om risico’s en schade te voorkomen. Zo hebben wij grondwatermetingen, zettingsmetingen en een bouwkundige opname verricht.

LMF_0001

20160428_145632

Verplaatsing woonwagen Vredenhofweg te Amsterdam

Tijdens het vijzelen van een 130 tons woonwagen heeft 4RISK zettingsmetingen uitgevoerd met het Liquid Level systeem.

Noordstraat te Amsterdam

In Amsterdam zijn tijdens de funderingswerkzaamheden voor een nieuw pand diverse monitoringswerkzaamheden uitgevoerd. Zo verzorgt 4RISK hier het monitoringsplan, de trillingsmetingen en de zettingsmetingen.

DSC02134

IMG_0080

Afzinkkelder Ridderkerk

In Ridderkerk is een woning uitgebreid met een afzinkkelder. Tijdens de werkzaamheden heeft 4RISK de grondwatermonitoring en hoogte metingen uitgevoerd alsmede de bouwkundige opname gedaan.

Kadeverbetering Wolwevershaven te Dordrecht

Voor de kadeverbetering van de Wolwevershaven te Dordrecht  heeft 4RISK het risico management begeleid en uitgevoerd. Hierbij zijn monitoringplannen gemaakt en zijn verschillende monitoringswerkzaamheden verricht. Zo zijn er trillingsmetingen, grondwatermonitoring en bouwkundige opname uitgevoerd.

DSC02501

Sloopwerkzaamheden Werkendam

Voor een sloopproject in Werkendam heeft 4RISK de bouwkundige opname en de deformatiemetingen uitgevoerd.

Singer Theater te Laren

Voor de vernieuwbouw van het Singer Theater in Laren heeft 4RISK de bouwkundige opname uitgevoerd.

Singer Theater Laren

p1180755

Leiden plaatsing rioolput

Tijdens het plaatsen van de rioolput in Leiden heeft 4RISK bouwkundige opnames, deformatiemetingen en trillingsmetingen uitgevoerd.