De wereld van 4RISK

4RISK is een zeer ervaren organisatie en landelijk actief op het gebied van omgevingsrisicomanagement bij bouw- , infrastructurele en civieltechnische werkzaamheden. Onderscheidend is 4RISK door een unieke combinatie van diensten en werkzaamheden. Opdrachtgevers kunnen daardoor voor het complete proces van omgevingsrisicomanagement bij 4RISK terecht, van preventie tot communicatiemanagement.

Wil jij deel uitmaken van een enthousiast TEAM dat elke dag op pad gaat om schade in de omgeving van bouwprojecten te voorkomen?

Bekijk onze vacatures, stage- en leerplekken of stuur een open sollicitatie en we nemen snel contact met je op.

Bouwkundig opname expert (M/V)

Bouwkundig opname expert (M/V) (32-40 uur)

Als bouwkundig opname expert maak je onderdeel uit van een enthousiast en gedreven team. Je bent zelfstandig betrokken bij grote en kleine bouwkundige- en infrastructuele werken en je beoordeelt de bouwkundige staat van de omgevingsobjeten binnen het proces.

Lees meer...

Landmeter/Meetspecialist

Landmeter/Meetspecialist (M/V) (36-40 uur)

Voor het uitvoeren van landmeetkundige diensten op onze projecten zijn wij op zoek naar een meetspecialist met ervaring in het uitvoeren van deformatie metingen. Samen met jou assistent en jou waterpastoestel draag je zorg voor de deformatiemetingen om hiermee schade te voorkomen in de omgeving van onze projecten.

Lees meer...

Medewerker Monitoring / Metingen

Medewerker monitoring / metingen (M/V) (32-40 uur)

Voor het uitvoeren van diverse monitoringsdiensten op onze projecten zijn wij op zoek naar een medewerker die graag met zijn handen in de buitenlucht wilt werken. Alleen of samen met jou collega’s draag je zorg voor de geotechnische metingen zoals trillings-, geluids-, deformatie-, inclino- en hamertje tik metingen zodat schade in de omgeving van bouwprojecten worden voorkomen.

Lees meer...

Geotechnisch adviseur

Geotechnisch adviseur (M/V) (32-40 uur)

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van diverse geotechnische berekeningen. Daarnaast bent je actief betrokken bij het adviseren over en het begeleiden van grondonderzoeken. Je stelt geotechnische adviezen op, begeleidt geotechnische metingen in het binnen- en buitenland en werkt rapporten uit van diverse monitoringsprojecten.

Lees meer...

Stage lopen bij 4RISK

Ben jij opzoek naar een stage- of leerplek en lijkt het je leuk die bij 4RISK uit te voeren, stuur dan je motivatie naar m.bout@4risk.nl

Kijk hieronder welke stage- en leerplekken wij aanbieden.

Ook voor (technische) afstudeerstages kun je bij ons terecht indien jou onderwerp aansluit bij 4RISK.

4RISK is een door SBB gecertificeerd en erkend leerbedrijf en voldoet aan de strenge eisen die gesteld worden aan het opleiden van mensen in de praktijk.

Wil je meer weten over de inhoudt van de stage- of leerplekken bij 4RISK neem dan gerust contact op met Miranda Bout of John Forman.

Middenkaderfunctionaris Infra

Middenkaderfunctionaris Landmeetkunde

Medewerker (financiële) administratie

Medewerker marketing en communicatie

Medewerker secretariaat en receptie

(Junior) account manager

Contact

Contactpersonen

Miranda Bout
Management assistent
Phone: 085-5000444
Email: m.bout@4risk.nl
John Forman
Directeur
Phone: 085-5000444
Email: j.forman@4risk.nl