Deskundigheid 4RISK

Onze deskundigheid is, wat ons onderscheid. Om preventieve adviezen uit te kunnen brengen op alle mogelijke fronten, werken wij met een team van deskundigen op bijvoorbeeld bouwkundig gebied, maar ook met geotechnische en geohydrologische experts.

 

BRL5023 + BRL5024

4RISK is door SKG-IKOB gecertificeerd voor:

  • BRL5023 uitvoeren van trillingsmetingen
  • BRL5024 uitvoeren van bouwkundige vooropnamen

 

4RISK geeft daarmee haar opdrachtgevers optimale zekerheid over de uitvoering van gegarandeerde kwalitatief goede trillingsmetingen en bouwkundige vooropnamen.

Opdrachtgevers en overheden die trillingen van gebouwen laten meten, willen tenslotte zeker zijn van betrouwbare meetresultaten. Hierdoor is 4RISK haar opdrachtgevers nog beter van dienst.

 

NIVRE

De experts van 4RISK zijn ingeschreven bij het NIVRE (Nederlands Instituut Van Register Experts) en waarborgen hiermee op professioneel niveau de kwaliteit en deskundigheid van (bouwkundige)rapportages.

Om onderdeel te blijven van het NIVRE dienen onze medewerkers jaarlijkse cursussen en bijeenkomsten te volgen. Hiermee blijven zij up to date over de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

 

CUR 223 Richtlijn meten en monitoren van bouwputten.

Deze richtlijn is bedoeld om de inzet van meten en monitoring bij bouwputten te optimaliseren en daarmee risico’s beter te gaan beheersen.

In de richtlijn komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Een hulpmiddel voor het maken van een risicoanalyse van een bouwput waarmee monitoringtechnieken worden gekoppeld aan project specifieke risico’s.
  • Aanbevelingen voor organisatorische en contractuele inbedding van monitoring in het bouwproces.
  • Een stappenplan voor het maken van een risico gestuurd monitoringsplan.

ISO9001:2015

Onze organisatie is gecertificeerd volgens de ISO9001:2015 richtlijn. Hiermee streven we een stukje kwaliteitsmanagement binnen onze organisatie na en houden we processen overzichtelijk.

 

VCA

Al onze experts en landmeters zijn ‘VCA’-gecertificeerd. Leidinggevenden zijn ‘VCA vol’-gecertificeerd.

vca_logo

 

GPI

Alle buitendienst medewerkers en experts bezitten het certificaat GPI (Generike Poort Instructie). Poortinstructies zijn instructies die alle medewerkers die een bouwplaats willen betreden, vooraf moeten hebben gevolgd en waarbij een toets wordt afgelegd. Het doel: een hoger veiligheid bewustzijn niveau en meer duidelijkheid voor medewerkers over wat van hen wordt verwacht als het gaat om veiligheid op een bouwplaats. De Generieke Poortinstructie moet veilig gedrag op de bouwplaats verder verbeteren. Jaarlijks wordt een herhaling gedaan waardoor iedereen up to date blijft over de laatste veiligheidsontwikkelingen.

 

DVP

Onze experts beschikken naast het VCA paspoort ook over een digitaal veiligheidspaspoort waarmee gewerkt mag worden op, langs en om het spoor. Met deze onderscheiding kunnen wij een nog completer totaalpakket bieden op uw projecten.

DVP veilig werken

 

Erkend leerbedrijf

Wij onderstrepen het belang van het opleiden van jonge mensen voor het vak. Daarom zijn wij een erkend leerbedrijf.

Wil jij weten welke stageplekken wij aanbieden. Kijk dan op onze vacature pagina.

beeldmerk erkend leerbedrijf SBB