Johan van den Berg benoemd tot adjunct-directeur

Met genoegen delen wij u mede dat Johan van den Berg benoemd is tot adjunct-directeur. Sinds de start van zijn dienstverband in oktober 2021 heeft hij bewezen een bevlogen inspirator te zijn. Met zijn kennis en ervaring in geo- en funderingstechniek stuurt hij het expertiseteam van IFCO aan en bedient hij onze klanten met geotechnisch advies.

Naast zijn expertise op geotechnisch vlak heeft Johan ook kennis ontwikkeld op het gebied van omgevingsrisicomanagement. Hij zorgt ervoor dat IFCO en 4RISK samen integraal opgaan in projecten. Vanaf het prognose- en ontwerpstadium tot aan de monitoring en daaruit voortvloeiende rapportages bieden IFCO en 4RISK een totaalpakket van expertise betreffende funderingen, geotechnische vraagstukken en monitoring.

Johan ziet voor de toekomst veel nieuwe mogelijkheden in het vakgebied:

“Ik heb verduurzaming hoog in het vaandel staan. Met onze specialistische kennis en ruime ervaring kunnen wij verduurzaming toepassen, bijvoorbeeld door bestaande constructies te hergebruiken, eventueel in relatie met monitoring (IOT), met als doel om een circulaire economie te bevorderen.

Het is belangrijk dat de optimale levensduur van met name funderingen van bouw-, civiele en/of infraprojecten correct bepaald wordt, opdat er minimaal materiaal verspild wordt door het vroegtijdig vervangen van desbetreffende constructies.

Het is anders denken dan we gewend zijn, maar het maakt ons werk nóg boeiender en interessanter. Onze klanten en partners vragen om verduurzaming, zeker gezien de huidige milieu issues. Hergebruik en slimmer ontwerpen zijn hierbij de sleutelwoorden.

Laten we samen goed voor onze planeet zorgen, zodat de leefbaarheid voor onze volgende generaties gegarandeerd blijft”.

Wij denken graag met u mee in het ontwerpen en toepassen van circulaire principes in uw bouw-, civiele of infraproject.

Hebben wij u weten te enthousiasmeren en wilt u meer weten? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen via 085 5000 444 of stuur uw aanvraag naar offertes@4risk.nl.