Lees hier de laatste ontwikkelingen binnen 4RISK…

Johan van den Berg benoemd tot adjunct-directeur

NIEUWS | juli 2023

Met genoegen delen wij u mede dat Johan van den Berg benoemd is tot adjunct-directeur. Sinds de start van zijn dienstverband in oktober 2021 heeft hij bewezen een bevlogen inspirator te zijn. Met zijn kennis en ervaring in geo- en funderingstechniek stuurt hij het expertiseteam van IFCO aan en bedient hij onze klanten met geotechnisch advies.

Lees meer …

IFCO en 4RISK acteren als één TEAM!

NIEUWS | juni 2023

De monitoringsexperts van 4RISK B.V. en de geotechnisch adviseurs van IFCO Funderingsexpertise BV delen kennis en kunde én zorgen tevens voor een integrale aanpak van bijvoorbeeld het bouwrijp maken van de ondergrond voor vele bouwprojecten.

Lees meer …

Blijven werken aan verbetering!

NIEUWS | april 2023

4RISK en onze zusteronderneming IFCO Funderingsexpertise BV hebben wederom de #ISO9001:2015 certificering behaald! Wij werken aan continue verbetering van onze processen. Onze klanten en prospects kunnen erop vertrouwen dat onze omgevingsrisico-management dienstverlening, funderingsexpertise en geotechnisch advies & ontwerp voor de bouw, infra en civiele techniek voldoet aan de gewaardeerde kwaliteitsmanagement systemen. En wij blijven verbeteren!

4RISK krijgt wederom raamcontract gegund van Gemeente Westland

NIEUWS | maart 2023

Direct na ondertekening 14 februari 2023 van de meerjarige raamovereenkomst met de Gemeente Westland is het 4RISK team van start gegaan met uitvoering van bouwkundige opnamen en monitoring van deformatiemetingen.  We zijn er trots op dat Gemeente Westland na 4 succesvolle jaren van uitvoering weer gekozen heeft voor onze samenwerking. En omgevingsrisicomanagement in te zetten met ons team om tijdens bouwprojecten duurzaamheid te vergroten en overmatige kosten en overlast te voorkomen.

4RISK krijgt raamcontract gegund

NIEUWS | Samen met onze partner Agel Adviseurs waren wij half maart te gast bij de Gemeente Westland. 4RISK ondertekende hier de meerjarige raamovereenkomst perceel 5 voor het uitvoeren van bouwkundige opnamen. Agel Adviseurs behartigd perceel 3 voor het uitvoeren van de deformatiemetingen. Een mooie toevoeging op onze orderportefeuilles waar we met trots onze diensten bij gaan dragen.

4RISK wint Europese aanbesteding

Het water in de haven van Zevenbergen keert terug.

In het centrum van Zevenbergen zal de Haven die in begin jaren ’70 is gedempt weer worden opengebroken.

4RISK zal bij dit project verantwoordelijk zijn voor de monitoringswerkzaamheden en bouwkundige opnamen.

Ook zullen wij bij andere werkzaamheden in het centrum metingen en opnamen uitvoeren.

Zo zal er ook gewerkt worden aan de Markt, de Kasteeltuin, de Molenstraat en de Stoofstraat.

Erkend leerbedrijf

Wij hebben ons aanbod aan stageplekken verbreed.

Wij bieden deze opleidingen aan:

  • Middenkaderfunctionaris Infra
  • Middenkaderfunctionaris Landmeetkunde
  • Medewerker (financiële) administratie
  • Medewerker marketing en communicatie
  • Medewerker secretariaat en receptie
  • (Junior) account managerbeeldmerk erkend leerbedrijf SBB

Wij hebben ons wagenpark uitgebreid

4RISK groeide eerder al in het aantal projecten, het aantal medewerkers en nu ook in haar wagenpark. Onze nieuwe medewerkers kunnen weer goed zichtbaar de weg op om hun werkzaamheden uit te gaan voeren.

4RISK nu ook ISO9001 gecertificeerd!

Naast de holding is nu ook 4RISK gecertificeerd voor het ISO9001 certificaat. De norm stelt eisen aan het kwaliteitsmanagementsysteem van onze organisatie. Onze klanten verwachten kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten en/of diensten. ISO 9001 helpt ons die kwaliteit en betrouwbaarheid binnen de organisatie te beheersen.

Een nieuwe auto voor een nieuwe medewerker

Voor de uitbreiding van ons team hebben wij een enthousiaste nieuwe werknemer aangenomen. Eerder deze maand kreeg hij een nieuwe bedrijfsauto om zijn werkzaamheden in het hele land uit te kunnen voeren. Op de weg zal hij goed opvallen met de nieuwe belettering.

Het artikel uit blad Schademagazine

John Forman begint eigen bureau voor omgevingsrisicomanagement: 4RISK

John Forman, als bouwkundig opnamedeskundige ingeschreven in het NIVRE Register, start per 1 november a.s. een nieuw eigen bureau op het gebied van omgevingsrisicomanagement. Onder de naam 4RISK gaat hij vanuit Waddinxveen voor bedrijven en (overheids)instanties die een breed scala aan bouw-, infrastructurele en civieltechnische werkzaamheden uitvoeren, de preventie- en riskmanagementadviezen voor de omgeving verzorgen. Aanvullend hierop zullen bouwkundige opnamen van belendingen en monitoring van omgevingsobjecten op deze projecten worden verzorgd.

“In tegenstelling tot de meeste andere dienstverleners in deze markt, bieden wij daadwerkelijk het gehele proces aan van preventie tot aan communicatiemanagement. Daardoor kunnen voor opdrachtgevers mogelijke problemen met de omgeving worden voorkomen en wordt de kans op schade bij bouwactiviteiten tot een minimum beperkt”, aldus Forman, die zijn bedrijf profileert als  ‘een nieuwe speler in een bekende markt’. Forman is de afgelopen 20 jaar werkzaam geweest bij bbci Frijwijk, laatstelijk als directeur.
4RISK  werkt nauw samen met ingenieursbureau IFCO en andere externe  deskundigen binnen de branche. Forman heeft ambitieuze plannen met zijn nieuwe bedrijf: “We willen uitgroeien naar een bureau  met ongeveer tien medewerkers.

We zijn dan ook op zoek naar jonge, gedreven mensen met een HTS Bouwkundige of  Civieltechnische opleiding.”

4RISK  is gevestigd aan de Limaweg 17, 2743 CB Waddinxveen, tel. (085) 50 00 444; mobiel 06- 42 82 8 220; email j.forman@4risk.nl